corona

Beste campeerders,

Hopelijk is iedereen nog gezond en laat ons hopen dat dat ook zo blijft.

Ten gevolgen van het coronavirus is er veel veranderd voor iedereen en is het nog maar de vraag of we op vakantie mogen gaan, daarbij komt nog dat er blijkbaar zeer veel mensen niet durven op vakantie te gaan. Wij krijgen momenteel veel vragen hierover en we hebben ondertussen al een aantal mensen die ons hebben laten weten dat ze dit jaar geen gebruik gaan maken van de caravan/mobilhome.
Wij begrijpen dat het niet voor iedereen gemakkelijk is om de caravan/mobilhome aan huis te plaatsen, daarom hebben we volgende oplossing uitgewerkt :

Optie 1:
We bieden de mogelijkheid aan om het huidige contract voor winterstalling te verlengen met 12 maanden. De verlenging gebeurt aan dezelfde voorwaarde als het huidige contract. Van dit contract gaan we slechts 9 maanden aanrekenen, de overige drie maanden nemen we voor onze rekening.
Deze optie wordt éénmalig en vrijblijvend aangeboden. Om iedereen een beetje tijd te geven om dit te bekijken is dit voorstel geldig tot 31/05/2020. Het nieuwe contract wordt in overleg per mail of hier afgehandeld.

Optie 2:
De caravan/mobilhome blijft nog voor onbepaalde tijd in de stalling staan, hiervoor wordt vanaf 15/05/2020 terug maandelijkse huur gerekend die bij afhaling moet worden voldaan.

Indien je voor optie 1 gaat moet je ons dit melden voor 31/05/2020, ga je voor optie 2 dan horen we het wel als de tijd klaar is voor afhaling.

Wij hopen dat we hiermee een beetje kunnen helpen in deze moeilijke tijden voor velen en dat we met dit voorstel kunnen zorgen voor een kopzorg minder.

Hieronder een voorbeeld om alles een beetje duidelijker te maken

Huidig contract : behoud van plaats van 19/10/2019 tot 19/04/2020

Huur : 251.56€
6 maand stalling, 6 maand huur

Nieuw contract : behoud van plaats van 19/04/2020 tot 19/04/2021

Huur : 377.34€
12 maand stalling, 9 maand huur

Indien er nog vragen zijn kan je ons altijd telefonisch bereiken.