VERDIEN 5% KORTING !!! ACTIE GELDIG TOT 31 juli 2019

Bij Peter’s Stalling loopt momenteel een aantrekkelijke actie voor haar vaste klanten. Breng een nieuwe klant aan bij Peter’s Stalling en verdien 5% korting.

We doen er bij Peter’s Stalling alles aan om onze klanten tevreden te stellen. We hopen dan ook dat je een tevreden klant bent en dit ook doorverteld aan je vrienden en familie. Je kan er een mooie korting mee verdienen.

Wacht niet langer en profiteer van deze actie!

Hoe werkt het ?

  1. Meld als bestaande klant een nieuwe klant aan bij Peter’s Stalling. Klik hiervoor op de knop Nieuwe klant aanmelden onder aan de pagina of volgt deze link ‘Nieuwe klant aanmelden’. In het aanmeld formulier vult u de gevraagde gegevens in.
  2. Zodra de nieuwe huurder zich aanmeld bij Peter’s Stalling geeft hij aan dat hij door u is doorgegeven als nieuwe huurder.
  3. Zodra hij/zij een stallingsovereenkomst ondertekend ontvangt je een korting van 5% op je volgende overeenkomst bij Peter’s Stalling. De overeenkomst moet ondertekend zijn voor de einddatum van de actie. De overeenkomst moet beginnen binnen drie maand na ondertekening.
  4. Voor iedere nieuwe huurder die je aanbrengt ontvangt je 5% korting op je volgende overeenkomst met Peter’s Stalling.

 

Voorwaarden :

  1. De actie is enkel bedoeld voor huidige huurders bij Peter’s Stalling.
  2. De nieuwe huurder die wordt aangemeld mag niet eerder een stallingovereenkomst met Peter’s Stalling ondertekend hebben.
  3. Het einde van de actie wordt op deze website vermeld, alle aanmeldingen na die datum geven geen recht op een korting.
  4. Wanneer gegevens van de nieuwe huurder (Naam, Adres, Tel, E-mail, Voertuig, Nr-plaat,…) reeds voorkomen in onze database wordt deze niet beschouwd als een nieuwe klant en wordt er dus ook geen korting toegekend.
  5. De korting geldt alleen wanneer de nieuw aangemelde huurder een stallingovereenkomst tekent bij Peter’s Stalling.